close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Revizie, mentenanta, intretinere

  Revizie, mentenanta, intretinere

  Asiguram servicii de mentenanta preventiva cat si servicii rapide de interventie pentru remedierea situatiilor urgente. Experimentati, tehnicienii autorizati se asigura ca toate trapele functioneaza in parametri optimi, atat cele actionate electric, cat si cele hidraulice.

  Mentenata preventiva

  Pentru a asigura o buna functionare sistemelor si trapelor, echipele specializate ale GBA PLASTIK desfasoara o serie de activitati si interventii menite depistarii precoce a oricaror defectiuni. Se reduc astfel costurile de reparatii si se prelungeste durata de exploatare a trapelor de fum, luminatoarelor, trapelor de ventilatie si de acces.

  Revizii periodice si intretinere

  Oferim service si mentenanta pentru toate trapele de fum, trapele de ventilatie, trapele de acces si luminatarele produse, comercializate si instalate de echipa noastra. Verificarea si intretinerea componentelor mentin sistemele functionale si protejeaza atat oamenii cat si cladirile.  Respectam cu strictete „Ghidul pentru proiectarea, executarea si exploatarea dispozitivelor si sistemelor de evacuare a fumului si gazelor fierbinti din constructii in caz de incendiu”, verificarea instalatiilor de defumare fiind realizata amanuntit si asumat.

  Ramanem alaturi de clientii nostri si oferim servicii complete la nivel national.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.