close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Acoperisuri industriale

  Acoperisuri industriale

  Sisteme complete de acoperisuri industriale, termoizolatii, hidroizolatii precum si reabilitarea cladirilor industriale

  GBA PLASTIK este expert in acoperisuri industriale. Detinem logistica necesara pentru a realiza orice fel de acoperis industrial, in orice forma si in orice loc din tara.

  Echipele noastre, alcatuite din specialisti cu inalta pregatire profesionala si experienta vasta, vor recomanda cele mai rentabile si mai adecvate solutii si materiale, astfel incat lucrarile efectuate sa fie de calitate si durabile in timp. In realizarea acoperisurilor industriale folosim cele mai bune si mai noi sisteme si materiale din domeniu.

  Termoizolam, hidroizolam si intretinem acoperisuri industriale. Orice acoperis are nevoie de termoizolatie. Astfel, pentru a reduce cheltuielile cu incalzirea halelor, termoizolam acoperisurile cu polistiren de mare densitate sau vata minerala. Totodata, executam lucrari de hidroizolatii acoperisuri cu membrane PVC si membrane bituminoase aplicate la cald.

  Realizam orice tip de acoperis industrial: din panouri, cu membrana PVC, cu membrana bituminoasa si din tabla.

  Materialele si tehnologiile folosite ne permit realizarea de lucrari de termoizolare si hidroizolare pe orice vreme si la orice temperaturi.

  Profesionisti, reabilitam si efectuam operatii de intretinere si mentenanta a acoperisurilor industriale si teraselor.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.