close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Montaje autorizate IGSU

  Montaje autorizate IGSU

  Sigure si eficiente

  Oferim servicii integrate, de la consultanta si solutii tehnice, la producerea, comercializarea si montajul trapelor de fum, trapelor de ventilatie, trapelor de acces si luminatoarelor.

  Trapele de fum sunt echipamente cu regim special care necesita in mod obligatoriu un montaj cu personal autorizat IGSU. Acestea asigura atat evacuarea gazelor toxice atat de nocive pentru oameni cat si caldura extrema care poate produce arsuri grave.

  Toate trapele de fum produse, comercializate si montate de GBA PLASTIK sunt conforme cu legislatia nationala si europeana in vigoare  cat si cu normativele Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU).

  Garantie

  Toate produsele si lucrarile GBA PLASTIK beneficiaza de garantie, indiferent de complexitatea lucrarilor, conform legislatiei in vigoare.

  Orice produs care se defecteaza in perioada de garantie beneficiaza automat de reparatii, echipa noastra tehnica deplasandu-se de urgenta pentru a remedia situatia aparuta. 

  Garantia oferita de calitatea produselor si serviciilor GBA PLASTIK este un standard pe care il mentinem la cote maxime, lucru care a dus fidelizarea fireasca a clientilor din portofoliu.

  Cu noi, sunteti in siguranta!

   

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.