close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  GBA PLASTIK

  Companie

  Experienta si inovatii pentru sisteme complete de acoperisuri

  GBA PLASTIK

  Companie

  Experienta si inovatii pentru sisteme complete de acoperisuri

  Trape de fum si luminatoare din policarbonat

  GBA PLASTIK este unicul PRODUCATOARE DE TRAPE DE FUM SI LUMINATOARE din Romania. Realizate din policarbonat alveolar termoformat, acestea sporesc siguranta in caz de incendiu si asigura o ventilatie optima a spatiilor.

  Fabrica este situata pe autostrada Bucuresti – Pitesti la Km. 94 si are o suprafata de aproximativ 6200 m². Amplasata in com. Cateasca produce anual cca. 2.000 trape de fum si 50.000 mp luminatoare.

  Experienta acumulata in mai multi ani de activitate, atat in tara cat si in strainatate, ne permite operarea la standarde ridicate de calitate si siguranta a unor lucrari durabile in timp.

  Mereu atenti la inovatiile din domeniul materialelor si a tehnologiilor, implementam solutii care asigura calitatea si fiabilitatea produselor cat si a lucrarilor pe care le realizam.

  Le furnizam clientilor nostri sisteme complete de acoperisuri, atat din punct de vedere functional cat si estetic. Tehnologia de care dispunem ne permite sa onoram chiar si cele mai exigente cereri. Totodata, ne sustinem clientii prin servicii integrate, de la consultanta si pana la finalizarea cu succes a proiectelor in care ne implicam.

  Expertiza si inginerie in trape de fum si luminatoare

  Specializati in productia de produse din policarbonat pentru acoperisuri, oferim expertiza unei echipe profesioniste si produse de o calitate greu de egalat:

  • trape de desfumare (sunt sisteme de evecuare a fumului, caldurii si a gazelor fierbinti generate de incendii);
  • trape de ventilatie potrivite pentru aerisirea spatiilor de productie sau depozitare;
  • trape de acces pe terase sau acoperisuri;
  • luminatoare de diverse tipuri care asigura iluminatul natural al spatiilor.

  Produsele noastre sunt ideale atat la constructiile vechi ce nesesita reabilitare, cat si la constructiile noi sau cele in curs de proiectare.

  Aplicatiile noastre se adreseaza tuturor tipurilor de structuri, pentru care suntem in masura sa asiguram asistenta si executie pentru tot ciclul constructiei: instalatii evacuare fum si caldura, trape de ventilatie si acces, luminatoare, reamenajare hale industriale, constructie hale noi, inchideri structuri existente, acoperis pe structucturi noi si vechi, refacere acoperis, etc. Pentru fiecare lucrare utilizam cele mai adecvate echipamente, utilaje proprii si forta de munca specializata.

  Investim atat in utilaje cat si in oameni, perfectionarea continua a angajatilor asigurand un proces calitativ si solutii tehnice eficiente.

  Servicii integrate si personalizate

  Combinatia perfecta dintre oameni si tehnologie se reflecta in rezultatele  excelente si durabilitatea lucrarilor la care participam cu produsele si servicii integrate. Standardele noastre sunt inalte, indiferent de aploarea lucrarilor. 

  Astfel, ne adresam :

  • sectorului industrial: constructori de hale, beneficiari, dezvoltarori, revanzatori, colaboratori, proiectanti, arhitecti, etc.;
  • sectorului public: scoli, gradinite, primarii, sali de sport, sali de spectacole, etc.;
  • sectorului privat: trape de acces pe casele de scara, beciuri, terase, guri de vizitare camine, chepenguri, trape de ventilatie.

  Sisteme noastre din policarbonat asigura lumina , ventilatie si reduc atat riscurile cat si pagubele provocate de incendii. 

  Portofoliul de lucrari in sisteme de iluminat si de evacuare a fumului, respectiv a caldurii, ne recomanda ca partener de incredere pentru sisteme de acoperisuri.

   

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.