close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Consultanta si solutii tehnice

  Consultanta si solutii tehnice

  Consultanta de specialitate

  Cu o echipa de ingineri calificati si intr-o continua perfectionare profesionala, suntem alaturi de clientii nostri cu servicii de consultanta gratuita in implementarea de solutii si instalatii de evacuare fum si caldura, trape de ventilatie si acces, luminatoare si alte servicii conexe.

  Asistenta tehninca si analiza amanuntita a tuturor factorilor sunt determinante pentru stabilirea solutiei optime atat din punct de vedere tehnic cat si din punct de vedere economic.

  Suntem alaturi de clientii nostri pe tot parcursul lucrarilor oferind toata expertiza si experienta noastra alaturi de produse si servicii la grad inalt de excelenta.

  Gasim cele mai bune solutii pentru fiecare proiect in parte.

  Solutii tehnice personalizate

  Fiecare cerere este tratata cu atentie deosebita, echipa noastra de ingineri si tehnicieni cu experienta solida in trape de fum si luminatoare din policarbonat oferind solutii reale si intens documentate. 

  Propunem solutii tehnice avizate si conforme cu toate reglementarile legale in domeniul trapelor de fum si a luminatoarelor. 

  Totodata, asiguram consultanta si asistenta (inclusiv executie) pentru reamenajare hale industriale, constructie hale noi, inchideri structuri existente, acoperis pe structucturi noi si vechi, refacere acoperis oferind solutii tehnice si intreaga logistica necesara.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.