close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Executie personalizata a produselor

  Executie personalizata a produselor

  Produse si servicii personalizate

  Avand propriile linii de prodictie pentru trape de fum si luminatoare din policarbonat alveolar, GBA PLASTIK are capacitatea de a proiecta si executa o gama larga de produse, devenind astfel un frnizor important pe piata din Romania.

  Astfel, se pot executa o variate impresionanta de dimensiuni, de la 800-1000 mm pana la 2000-2500 mm pentru trape si luminatoare modulare cu latimi cuprinse intre 700 si 3000 mm.

  GBA PLASTIK este un producator si un furnizor de solutii personalizate de defumare (trape de fum) si luminatoare pentru mai mukta siguranta si un nivel superior de confort.

   

  Usor de integrat in arhitectura

  Indiferent de tipul de cladire, trapele de fum si liminatoarele, datorita designului egonomic, pot fi usor integrate in arhitectura cladirilor, inclusiv a cladirilor vechi.

  Trapele de fum si luminatoarele sunt personalizate in functie de destinatie (sector industrial, sector public, sector rezidential) si de suprafata pe care o deservesc. Astfel, in solutiile oferite, tehnicienii nostri tin cont de suprafata geometrica a trapelor, de coeficientul aeraulic, de suprafata utila a trapelor si de normativele in constructii.

  Pentru trepte de fum si luminatoare produse in Romania cu tehnologii inovatoare, apelati la echipa GBA PLASTIK .

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.